Tack!

Måste bara säga tack för dom snälla kommentarerna på mitt förra inlägg där jag sjunger, uppskattas verkligen!

nu sover nog de flesta eftersom dom antagligen börjar tidigt imorn, men inte jag, jag börjar 20 i 12 occh slutar 20 över 12, chill!! så nu ska jag ligga och nörda Ponnyakuten (bara för att jag faktist är en hästnörd) så hare bra så hörs vi imorgon!


sjunger ..


Dagens outfit!



Halsduk: ginatricot 99:-
tröja: Monki 40 :-
tights: Monki 80 :-
klocka: Ur&Penn 250:-

Hejsan !

tjullelu igen!
kom precis hem från skolan som var ganska chill som vanligt, började 9 med spanska där vi hade datorer och det enda vi gjorde var att lyssna på spotify och vara inne på facebook, hade sedan håltimma i en tima och åkte då till stan och käka 2 cheese var och jag köpte en mc flurry daim också. när vi hade käkat så gick vi och köpte godis för 50 spänn och drog sen tillbaka till skolan. väl i skolan går vi in i grupprummet och ska käka godis och så komemr våran lärare Daniella och tar godiset, och när vi fråga när vi skulle få tillbaka godiset så säger hon att hon komemr behålla de? :s CP skola, snor godis för 50 kr.

sen när jag ska hem så är det proppfullt på bussen och dörrana stängs igen mitt framför näsan på min och åker iväg, och då hade jag väntat i 20 jävla minuter på den, så jag tar 3an in till stan och går sen till 119, utanför står det massa folk och det luktar as mycket rök så det visade sig att bussen hade börjat ryka av ingen anledning så alla fick gå av, så fick vänta i 20 minuter till på nästa 119 och går då och sätter mig på dom nerfällbara sätena, och då kommer såkjlart en tant och en kille med tvillingar i en tvilling vagn som är döbred, YES!

dålig dag dethär asså..


Natti

Nu ska jag sova, smsar lite med josse och hon kanske sover här imorn eftersom vi börjar 20 i 12 på tisdagar!
men innan jag ska sova ska jag fortsätta läsa i min älskade bok min tredje ''shopaholic'' bok av sophie kinsella :D rekommenderar starkt!
här får ni ännu en jätteful bild på moi, haha, vilka miner jag gör på alla kort :D




Nattinatti

Header


Dagens outfit!



Fin min, HAHA

glasögon: vet inte, det är min systers
T-shirt med spetsränder: Ginatricot, vet inte, fick i julklapp
jeansshorts och skärp: skrivit massa ggr där nere.
armband: Monki 80:-
klocka: UR&Penn 250:-
tights: lindex, 5-pack 69:-

God kväll

Hejsan igen, hann inte blogga imorse men jag och min syster åkte iallafall till stan där jag köpte ett par tights och en jättefin tröja på monki, bild där nere. Mikaela mådde inte så bra så vi åkte hem igen, väl hemma så gick mikaela och lade sig medans jag lagade mat pt oss, min favorit, pasta carbonara. Blev jättegott och har även sparat lite till imorn, men nu käka jonathans kompis elias upp det -.-, skulle igentligen följt med mikaela och hennes kompis Evelina på bio ikväll men jag mådde inte så bra och ville inte slösa mina pengar så det blev inget..

så nu har jag legat vid datan i et X antal timmar och gjort min nya header, vad tycks!? :D själv är jag ganska nöjd, själva bilden på mig var jättesvår att ta och orginalet är jättefult, men jag lade till mera hår så de såg bättre ut ;)
lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den nya headern!'

här är kläderna jag köpte:


HAR VART SÅÅÅ OSOCIAL!

förlåååt omgomg, skit seg på att blogga på helgerna! :o

åkte till stan sedan och köpte en jättefin tröja för 60 kr på monki här är bild på den :


jätte kornig bild och allt menmen ..

åkte iallafall sedan hem och träffade min syster, vi käka gott och sedan drog jonathan och jesper ut efter ett tag, jag och Mikaela stannde kvar och låg och kollade kläder ett tag och suktade efter monkis alla grejer (som vi ska till imorn!) sen somnade mikaela och jag gick och släckte alla lampor i huset, och när jag skulle gå upp och sova, så kommer jag på att hundarna måste ut! Så jag gick ner och packade in mig i thermo, fleece vantar och mössa och gick på en RIKTIGT HÄRLIG.. promenad klockan ett på natten, Tack jonathan, tack för att du  inte gick ut med hundarna så att jag fick göra det åt dig på natten din bög .

men nu ska jag äntligen sova snart, fick ångest när jag inte hade bloggat på hela dagen!
och justdet! igår skrev jag ett inlägg meeeeeeeen DET RÅKA JOSSE STÄNGA NER och de visste jag inte och så såg jag nu att jag inte la upp något igår!? amagaaaaaad men kommer lägga in lite tidsinställda inlägg nu som jag lägger in så att det ser ut som jag lade in dom igår :)

ses imorn! eller idag? ... eller aa skitsamma

gårdagens outfit!

.
(dyngful bild men den enda som vart någorlunda bra ..)

Halsband: JC ca 149:- tror jag
Linne: Monki 150:-
kofta: H&M  .. Josses mammas
jeansshorts: H&M ca 3/400:-
Skärp: kommer inte ihåg
genomskinliga tights: Lindex 5-pack 69:-
overknee strumpor: H&M eller Lindex vet inte pris
armband: Fick i julklapp
Klocka: Ur&Penn ca 250:-

ojojoj

mitt inlägg kom visst aldrig upp igår? gick iallafall in till stan och sen till haga fritidsgård och sedan hem där jonathan och lukas var dyngfulla och julia var där och någon vanessa var också, hände mycket konstiga saker, fick veta grejer som jag inte borde veta, men nu är jag tillbaka iallafall, somnade ju dock klockan 5 igår natt och var uppe och tog egopix och jag och julia dansa till fjortisdunk, egen värld jag vet men dökul var det !

men nu ska jag fräscha upp mig lite och sedan dra till stan och shoppaaa! sen vid 3 kommer min syster äntligen hem <3

hörs senare, puuuss




GAAAALET SNYGGA!

Bussen

Hejsan alla, nu sitter jag på bussen och kommer tyvärr komma försent eftersom jag började för 10 minuter sen och har precis åkt.. :( idag åker ju mina föräldrar iväg.. Kan tyvärr inte säga vart, men jag är så avundsjuk! Idag ska Josefin sova hos mig och vi ska ha lite tjejkväll hos mig och så. Ser fram emot skolan idag eftersom vi har mitt favoritämne, hemkunskap!:D justdet, snackade med min syster igår som bor i Kalmar, och jag lyckades övertala henne att hon ska komma hem över helgen så hon kommer på lördag och stannar till antingen månda kväll eller tisdag kväll, vi får väl se, men nu ska jag av om två hållplatser då hare bra med er så hörs vi senare!:)

God kväll :)

Hejsan igen, måste bara börja med att säga att kladdkaka blev väldigt god, lite för torr bara, menmen .. Till kvällsmat åt vi oxfilé i gorgonzolasås med pasta , vääärldens godaste pastarätt! Pratade med mina föräldrar också om min höft och min rygg/nacke och min fot , min höft låser sig hela tiden när jag rider eller sitter på ett speciellt sätt och det gör skiiitont, och när jag böjer fram huvudet och trycker hakan intill bröstet så får jag ont längs med hela ryggraden, hela vägen ner, och min fot har jag priblrm med sen jag provred min förra häst, han bockade av mig och jag fastnade med foten i ena stigbygeln och något måste hänt för den svullna upp jättemycket men gick ner efter några veckor, och sen när jag skulle till bion dagen efter jul så provade jag mina nya högklackade och halkade lite, och hela foten svullna upp direkt! Och när jag har på mig klackskot nu så gör det ont att gå, så dom ska typ ta mig till någon ortoped som ska kolla igenom mig, hatar min kropp. Men nu ska jag sova, så godnatt <3

Dagens outfit!


Halsduk: Ginatricot 99:-
Tröja: Nelly.com typ 90:- tror jag
Sammetsleggins: bikbok 199:-
armband till vänster: fick i julklapp
armband till höger: Kappahl 20:-    (hade speciell rabatt, halva reapriset)

förlåt!



Hej!
haft väldigt dålig uppdatering idag, men har haft det skitstressigt och bråk, så har inte haft tid!
idag var jag iaf i skolan och hade svenska och spanska, tror att spanska glosorna gick ganska bra :D hade sedan idrott där vi hade gymnastik igen och fan jag hatart, Men kan stå på huvudet om någon hjälper mig upp! JAG ÄR GRYYYM! men kullerbyttor kan jag fan inte. bryter bara nacken ju .. -.-skulle sedan göra en kullebytta, ifrån en trampolin, och genom en rockring!? jag kom igenom men jag nockade mig själv med knät på kindbenet :(
missa sen första bussen hem, så vi fick vänta i 20 min och under tiden satt vi och snackade om att börja i dans och vi letade buss, då vi tänkt att åka till liseberg i sommar, kommer dock ALDRIG våga åka den nya som heter AtmosFear, ni vet lisebergstornet? det jättehöga som man åker upp i för att kolla utsikten? DEN har dom gjort om till ett fritt fall!
här kan  ni läsa och se mer om den :http://www.liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Attraktioner/AtmosFear/
Men nu sitter jag och väntar på att min kladdkaka ska bli klar, endast några minuter kvar, och sen blir det o käka kladdkaka med marsansås och kanske lite bär ! love






skulle ALDRIG våga åka den!



Hårfärg :)

Har nog bestämt mig för denna hårfärg nu, brunröd kommer nog bli döösnyggt ! :D

Mockarutor <3

Just de! igår så var vi ju hos mormor och morfar och när vi skulle fika så hade dom inga mockarutor, (min mormor gör världens godaste!) så för ca 30 min sen så kom min morfar med en låda nybakta mockarutor, MUUUMS !
tack till min älskade mormor och morfar <3



dagens outfit



Mössa: BikBok 199:- tror jag
Tröja: M&Q ordinarie 249:- men på rean 70:-
Jeans: Gina tricot ca 250:-

Back from school

Hellu igen, kom precis hem från skolan, eller skolan och skolan, vi hade en lektion och sedan fotbollsturnering, har prov nästa vecka på amerikanska och franska revolutionen, sjukt svårt :( fotbollsturneringen sög, fick sitta på en jävla bänk i 4 timmar och kolla på människor som leker med en boll, jag fick sjuuuukt ont i röven och vi fick inte gå heller, LOL.

Meeeen så vart jag hungrig så jag och Hanna gick till stadium arena och skulle leta efter en kiosk men så var den stängd så vi letade omkring runt stadiumområdet och ingenting var öppet, så vi gick tillbaka till stadium arena och frågade någon när det öppnar och hon bara; men det öppnar vilken sekund som helst ! så vi sprang ner och satte oss utanför och FYRTIO MINUTER SENARE, då öppnar dom, så när jag ska betala, så funkar inte kortet, typiskt ! fast det var ngt fel med deras data sa dom så dom bjöd mig på en fralla :D , sen kom vi på att kiosken på racketstadion var öppen -.-




Dyyyyyyngtrött-.-

Godmorgon:) vakna precis och kommer komma försent, börjar 9 och ska ha med mig en bok hemifrån vetifan vad jag ska ta?:o idag ska jag till skolan och efter det då ska jag till mammas och pappas jobb ( dom har ett eget företag ) och städa så jag kan tjäna lite pengar :) Igår var jag överhappy då jag äntligen fick tillbaka min bebis, datan <3 men ny ska jag upp och klä på mig även fast jag absolut inte orkar, jag vill bara sova -.- menmen, hörs senare. PussN

sover ♥

hejsan igen, ligger i min säng och typ sover, var hos mormor och morfar förut och fick fika och läsk, till mormor gav vi förkläde att ha när hon bakar, som hon alltid gör, och matchande grytlappar och två trisslotter.
när vi kom hem så käkade vi hemmagjorda hamburgare som är vääärldens godaste, sen fick såklart jag städa undan allt i köket och ta diskmaskinen och allt, jobbigt !
men nu ska jag göra mig iordning för sängen och lägga mig och sooova
hörs imorgonbitti när jag sitter på bussen antar jag

Mormor & morfar

Hejsan alla, drar mig nu iväg till min käära mormor som fyller år, bloggar när jag komer hem pusshej!

MAX


Kom nu precis hem från Max som jag var och käka på med Ida andersson och Emelie gladh.
hela dagen idag har vart väldigt chill, imorse kom jag sent typ 5 min gick in fick ett papper där man skulle kryssa i frågor, kryssa lite random liksom vem fan vet vad för såg man ska såga en gardinstång med? tog 5 min sen slutade jag, VÄRT !
vi drog till stan och suktade lite på Monki, hittade en jättefin vårjacka där som jag vill ha, men komme inte få den :( sen hämta ida pengar och vi drog till Max, käka Frisco mål sjuuukt gott och mina rester gjorde vi en egen hamburgare av fint va?  usch vad fettigt och äckligt allt ser ut :(
när vi var klara så tog jag 115 till söder och sedan 119 hem när jag kom hem så spelade jag lite piano som jag alltid passar på att göra när jag är ensam hemma, och sedan gick jag ut med vovvarna i detta ''underbara'' vädret, frös inte alls, nejnej.
ses senare PUSS

Svårt med rubriker ..

Sitter nu och väntar på bussen som ska komma om 2 min kommer antagligen komma sent menmen hörs senare när jag är i skolan, pusshej:)

Dagens outfit


Halsduk: Gina tricot 99 :-
Oversize T-shirt: Monki 150:-
Skärp: Gina tricot 129:-
Jeans Shorts: H&M 3/400 :- (kommer inte ihåg)
Genomskinliga tights: Lindex 5 pack 69:-
Overknee strumpor: Lindex eller H&M skulle gissa på ca 99:-   kommer inte ihåg
Armband: Monki 80:-
Klocka: Ur&Penn 250:-

Sovmorgon

Godmorgon ! Vakna precis då jag har sovmorgon, döskönt, börjar 20 över 11 idag och skagöra något som heter teknik 8an, något test alla 8or gör. D Ska nog gå upp o h klä på mig nu och fixa mig och kanske för en gångs skull hinna äta frukost! Idag har jag bara en 40 min lektion sen slutar jag, Josefin är sjuk så det blir ju tråkig :( Hittade lite sv mitt löshår igår som jag har klippt tillsåg det är typ 2 cm längre är mitt men ser skitbra ut! Hörs senare!:)

Hemma igen :)

Hejsan "alla" ni som läser min Blogg, kom precis hem från stan där jag och Josefin har käkat pastasallad på PAUS, alla måste äta där, VÄRLDENS GODASTE! Skolan idag var ganska chill började 9 med spanska, hade sedan håltimma och sedan teknik där vi ska bygga en bro och sist idrott. Åkte sen med josse till vaccinationsgrej och så vaccinerade dom sig aldrig -.- jag som ville se josse gråta.. Gick sen till stan och Monkis SJUKA reor, dock har jag ju inga pengar :( Ligger nu i sängen och kollar på scrubs som är BÄST! Hoppas på att få tillbaka min data i veckan så jag kan få in lite bilder :) Hörs ikväll gullungar!

Bilen

Hellu igen, sitter nu i bilen, fick som tur va skjuts av min mor och far annars så skulle jag kommit väääldigt sent, idag så har jag inte riktigt planerat någon men får väl se vad jag gör i eftermiddag. Ska försöka hålla en stadig uppdatering här med minst 3 inlägg per dag, om jag lyckas haha! Men nu ska jag gå till skolan och plugga jääääärnet! Eller?

God morgon :)

Godmorgon, vaknade precis av att min pappa ringde mig, ska försöka dra mig upp ur sängen nunmåste ju trots allt gå om 20 min :( Juste, funderar på att färga håret, till min naturliga( mörkblond med mörka o ljusa slingor i eller en rödare nyans ? Alltså inte rött rött med lite ?:) Btw, nån dom vet hur man bloggar från iphone? Skriver nu på ngn HTML sak och bilder fattar jag inte hur man lägger in :( ?

Nystart!

Har tagit bort min gamla blogg och har nu startat upp en ny, tog ett tag att fixa allt med stilmallar och skit och det blev inte så snyggt men det får duga sålänge, och headern gjorde jag på typ en halvtimma men börjar blogga mer när jag får tillbaka min data från media markt men uppdaterar kanske lite under tiden från min iphone :)
pussheeeeeeeeeej

RSS 2.0