carpe diem

Tjuu, sitter här i sängen och kollar på tv, och har av ingen anledning alls, laddat hem cod :o ska försöka bli proffs på det osv  jaja, kom precis hem fråna stan där jag var med emilia, david och alex. alex var dryg och elak mot mig och dom bara garva :( gick till mc och åt PAJ, jag lever för mc donalds jordgubb/vanilj paj ♥



random bild från någons blogg.

juste, började min prao idag på mimmis visthus, var jättekul och dom har sjukt god mat där!
kom dit vetja! det ligger vid dee geer och jag är där från 9 till 3 :)



kolla vad fint jag skivade moroten !



vart dock lite långtråkigt haha


jag med min otroligt snygga mössa som man måste ha :o


men nu ska jag dra mig, puss ♥

..

fy mig, har inte bloggat på hela dagen! igår sov iallafall clara här vi var hos en och åkte sedan hem och sov, och imorse åkte clara hem tidigt och jag åkte in till stan för att träffa emilia, david och macke, vi chillade runt mest på mc, haha ! aja, åkte sen hem, ut med hundarna och sedan åkte vi (jag mamma pappa och våran granne sussanne och såg på gullivers resor, som var jätterolig!

men nu ska jg sova, puss!



juste, köpte även ya jeans igår, snygga va?


överklassens snobb vs. ghettokid

DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[x] swimmingpool
[ ] hot tub. vad är de?
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 11

[x] säng större än normalt, eh vad är normalt?
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[ ] nitendo wii
[x] Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[x] gamboy/advance
[ ] gamecube
[x] nitendo ds
TOTAL: 9

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[x] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 1

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE 
[ ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 3

[ ] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan , om godis och sånt räknas, hihi
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 5

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe 
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[ ] varit på en kryssning 
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken 
[x] träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu 
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[x] varit i Asien
[x] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 4

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil 
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL: 3


totalt : 41
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

hahahhahahaha!

godmorgon :)

Godmorgon, vaknade för ca en timma sen och har pratat med clara och emilia om ikväll, sover antagligen över hos någon med emilia och clara och hittar väl på något ikväll, men igår blev ju docck inte så lyckat haha, somnade förressten vid 7 imorse, en tid som jag annars brukar gå till bussen vid haha :)
men nu ska jag fixa mig, kanske färga håret om någon snäll jävel har lust, och så ska jag städa vårat badrum och mitt rum, fyfan så det ser ut, haha, lägger upp före&efter bilder senare, men nu måste jag verkligen städa, soo, pusshej !


hihihi vad ego jag är som klipper bort emilia (A)


anonym <3<3<3<3<3<3

älskar anonyma kommentarer <3<3<3

vem är du då, eller kanske är du rädd, mohaha, jo för jag är farlig duvet ;)

i´m back bitches!

vart borta dom senaste dagarna, har inte haft lust att blogga men har sovit med emilia och jaja, orkar inte skriva massa, men nu är jag iaf övertrött och klockan är 04:11  så jag ska nog dygna, yää.
här får ni ju DOCK lite egopix och bilder på mig o emilia som är tagna under domhär dagarna..



pusshej och vi hörs imorn!

Skit.

Hola babes! Sry att jag inte bloggade igår men jag hade faktist ingen mobil eller dator för att mins käraste föräldrar dom min mobil, data, ridläger i sommar, och jag får inte träffa någon eller gå ut på hela lovet YAAY! Aja, igår var jag på stan med ida och sen åkte jag till Åby och var där till 10 och sen åkte jag hem till helvetet, bråka lite och ja ni som känner mig vet ju hur jag blir mot mina föräldrar när jag är sur, hihihi. Aja men ny ska jag gå ut med mina hundar och sen städa badrummet, hörs senare!

Sitter på bussen nu Påväg in till stan för...

img_8173 (MMS)

Sitter på bussen nu Påväg in till stan för att träffa ida, hörs iallafall senare för nu ska jag av, puss!


bilderna är skitsnygga javisst, har på mig...

img_2655 (MMS)

bilderna är skitsnygga javisst, har på mig mina mjukiskläder, mys! Godkväll sötisar kom nyss hem från stan, skulle ju igentligen sovit hos linn men så blev det inte, nu håller jag iaf på att göra en låt och kollar på chuck på tv, love<3 men nu ska jag fortsätta med vad jag höll på med så godnatt !<3


Tjobree, ne jag skoja men hej iaf, sitter ...

img_8357 (MMS)

Tjobree, ne jag skoja men hej iaf, sitter nu och väntar på bussen, ska in till stan och träffa  linn och sen sova hos någon, vet inte vem än men vi hittar säkert något:) Väldigt ohet bild för övrigt men tog bara en snabbt innan jag gick till bussen, men hörs kanske senare, så puss!


lame.

Godmorgon mina söta läsare!
vaknade för någon timma sedan och gick då upp och käkade frukost, har sen suttit vid tv:n en stund och gjord en scandisk eller något på min dator, för den är sjuukt seg nu, och den har nyss vart inne på lagning!?
när den var inne på lagning så var fläkten paj, så dom satte i en ny och bytte något moderkort eller vafan det hette HAHA.. men nu har jag haft den i ca en månad och nu är fläkten paj IGEN!? och jag har haft den på min kylplatta hela tiden, som även den är paj, jävla skit. så ifall fläkten inte säätter igång så ska vi åka in till mediamarkt och be om en ny data :)


här är min älskade fast hatade dator ♥

senare idag ska jag kanske sova hos linn men först måste jag städa, yippie!

haha, men ska upp och städa nu så puss !

INTE IGEN !

FYFAN! efter att vi hoppa i snön så har min jävla hosta kommit tillbaka igen, fan också, jag tänker fan inte bli sjuk igen, helvetehelvetehelvete.
aja, idag har jag baaaara chillat, jag och clara såg en as sorglig film, och jag tjöt sönder och clara somnade och låg o sov när jag låg o tjöt, la ju upp bild på den förut, den heter när mörkret faller..

ikväll har jag sett på filmen kick ass som för övrigt var asbra, med min bror som nu har kommit hem efter en vecka, vi har svullat godis, popcorn och pizza så nu är jag fettmabarn! mums
har även smsat låtar eller låt titlar eller något med clara och lite, FITTA FÅR DU SMAKA KNIVBLAAAD, LIKA TUNG SOM KINGKONG!

sen lixom: NäR KatTa NyYs BliRe ÄnNu VeEeEeeeEEEEeEeEeEeEEeeR *tänk lixom att du ska gå iväg med e:t bort till väggen, fattar du? *
HAHA BARA CLARA SOM FATTAR HAHAHA du är bäst älskling

och smsa även lite med söta lilla adam ;*  hihi

men nu ska jag gå och lägga mig för imorn ska jag upp och städa! YES !

så pusshej!



BJUUUDER

rulla i snö <3



sen när hanna ida och emelie sov här, jag och hanna rullar oss i snön, jag är den som springer som en bög och som kastar mig i snön som om det var en jävla pool ..

Godmorgon, vakan nyss har inte bloggar på ...

img_9060 (MMS)

Godmorgon, vakan nyss har inte bloggar på några dagar förlåt, men har inte haft lust, har iaf sovit hos Clara och nu kollar vi film, bloggar mer senare puss


natti!

nu ska jag sova, blev visst lika sent som annars.. måste gå och lägga mig tidigare, komer ju inte upp på morgonen annars :(  sitter iaf och pratar med ida på msn, och ska kanske börja på hennes ridskola på tisdagar, har ju faktist saknat att rida för någon, så hoppas att det finns plats och så !
men saknar mars något otroligt..( för er som inte vet så var mars en 4 årig c-ponny som jag hade på foder i ca 3 månader tills jag insåg att det tog för mycket tid, så han fick åka tillbaka, men jag får lixom komma och rida när jag vill men det är så himla långt bort! )

menmen, nu ska jag sova, puss och godnatt!



här är två campics också ;)

- den tar kål på mig

Hejsan!
har ju blivit duktig med uppdateringen nu yää!
har nu suttit och letat resor på fritidsresor och ving och hittar en massa resor till thailand och domenikanska republiken och aruba! tjatar och tjatar på mina föräldrar att vi ska åka över sportlovet men dom går fan inta att övertala, vi har hundarna och det är det som är det största problemet, och kessie är ju sjuk, ska till vetrinären med henne på fredag och vi vet inte vad dom kommer säga, hon mår ju jättedåligt, usch !

kollar nu iaf på halv 8 hos mig och ska snart laga mat, pasta carbonara blir det såklart!
imorgon så får vi se hur det lir, kanske ska sova över med några, och på fredag så är det bara jag och clara hos henne och mina föräldrar åker till bo kaspers orkester!
men nu ska jag se färdigt på halv 8 hos mig och sedan ska jag laga mat så puss hej!



världens godaste maträtt!


HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!♥

mer får ni veta när jag själv vet mer ! ♥



hoppas, hoppas, hoppas.. ♥♥♥

icecream ♥

Hejsan igen!
hade ju sv/so och försökte hitta en praoplats, vet inte hur många pizzerior jag har ringt till ! oh justfan skulle ringa tillbaka till en efter två, ska göra det nu! eller först ska jag skriva klart haha !
vi hade sedan lunch och sedan matte/no där vi tydligen hade matteprov om algebra och ekvationer.. visste ju inte om att vi hade prov så var ju verkligen inte förberedd, fatta dom 6 första talen, sen var det stopp och B-delen är helt sjukt svår! fick ont i huvudet bara av att kolla på den :o

så gjorde provet lite snabbt och sedan fick man åka hem ! så jag och ida tog spårvagnen till södertull och min buss skulle inte gå försen om 10 minuter så vi gick in i en piercing och smyckes affär där i söder tull, vet inte vad den heter men blev iallafall jäävligt sugen på att pierca naveln! det är så himla snyggt, och skulle faktist även vilja pierca tungan..? jag tycker iallafall att det är snyggt! men får dock vänta tills jag är 18 med att pierca mig -.- får inte nu haha..
Och nu när jag får pengar snart  så ska jag även töja örat lite, eftersom jag endå inte kan ha örhängen och bara clips, så funderar jag på att töja jättelite och ta ett till hål över det vanliga hålet? och kanske ta hål där uppe också? haha vilka ideer jag har! 
josse har förressten  landat i thailand nu och jag saknar henne redan jättemycket!
kom hem älskling!♥


skulle vilja ha som på högra bilden ungefär fast inte med två hål över, eller? ...



här är i tungan, tycker själv att det är sjukt snyggt!



och här är någon bild på navelpiercing, det är så jääävla snyggt till sommaren!

men nu ska jag ringa pizzerian så skriver jag mera sen!

pusshej!

Tjena, sitter här i skolan, fick springa t...

img_4528 (MMS)

Tjena, sitter här i skolan, fick springa till bussen imorse och missa den nästan. Har nu sv/so och jobbar med underbara industriella revolutionen och det är sååå kul... Haha snackar om moppe som jag inte kommer få, alla andra kommer få och jag är såååååååå avundsjuk .. Aja nu ska jag och linn leta praoplats för det är panik! Så bai! Hann inte sminka mig imorse men här är en bild..


Tja

Tja


musiic ..

sitter här i min säng och har nyss pratat med clara och nu ringde tim och han babblar om massa skit fattar inte riktigt, ska sova hos clara på fredag någon som vill ses då?((:
men aja ska hoppa in i duschen nu och sedan sova, puss och godnatt!

home!

Hejsan igen!
kom nyss hem från gymmat som jag och ida var på, blev inte så trött men tränade iaf mycket ben och cyklade och sprang ganska mycket, ska börja träna mera och börja i dans ( om man kan hoppa in nu? )..
letar även praoplats, har ingen aning om vart jag ska praoa!? har någon något förslag? Lappen skulle igentlien varit inne idag :(  aja, bloggar mer ikväll, puss på er !

två riiiktigt snygga bilder, haha så jag ser ut !


förlååååååååååååt!

Hej igen, gud har ju vart såå osocial, förlåt, ska försöka bli bättre jag lovar! va idag i skolan som var ganska chill, byggde på våran bro som är döösnygg och bäst såklart (hihi!)

hade sedan idrottsprov, men eftersom jag hade vadrt sjuk så ska jag göra det på onsdag istället, så jag och josse åkte hem till mig och färgade hennes hår, blev jättfint! mööööörkbrunt ;)
imorgon vid halv 10 ska jag till resecentrum och säga hejdå till josse som åker till thailand i 2 veckor  ( KOMMER ATt DÖ UTAN HENNE! ) och även få tillbaka lite saker som jag har glömt hos henne.
sedan imorn eftermiddag så åker jag antingen till gymmet eller till stallet ( Det beror på om isabell hör av sig .. )
aja här kommer lkite egopix jag tog idag och en av dom är även min profilbild på facebook!
'¨readhead!
min profilbild på facebook just nu ! ♥
rööööött..




sådärja d'r fick ni en liten bildbomb där också!

Seg uppdatering..

img_0282 (MMS)

Trött! Clara sov ju hos mig igår, vi åt god mat och träffade Adam o mirza, vi spelade fotboll på kinect och dansade, jääääättekul asså, verkligen, följde dom till bussen  och dom mulade Clara , Haha! Väl hemma sen så såg vi på skräckfilmen "the others" och den var faktiskt jättebra! Vi var uppe till halv 7 och bara prata om verkligen allt, juste jag färgade ju håret också, typ mörkrött blev de, asbra! Gick upp 11 imorse och åkte till stan och träffade josse, köpte ögonbrynspenna, lösnaglar och lösögonfransar :) ligger nu här hos josse och ska sova snart och bloggar från min iphone, aja här är en bild från igårkväll, fler kommer imorn då kameran är hemma :) puss!<3


Dagens outfit!



glasögon: min systers
tröja: Monki 40:-
halsband: fick av mamma och pappa från spanien ♥
silvriga armband: kappahl 20 :-
svart armband med silvergrejer på : nelly.com 15:-
Byxor: MQ 250:- (från början 500:- men dom satte halva priset precis när jag kom!)

waiting!

Hellu! sitter här i mitt nystädade fräsha rum med ljus tända o grejer och väntar på lilla clara som ska sova här ikväll, vi ska se skräckfilm, käka godis och kanske träffa någon, ska även färga håret ikväll om vi hinner, men jag har köpt en röd hårfärg, tror dock att den blir för röd :( men aja, får väl göra det bästa av situationen..
hare bra people!

Godmorgon!

Godmorgon sötisar!
vakna för ca en timma sedan och jag har faktist haft en ganska hostfri natt, gårdagens kväll var ju dock inte densamma, mår iaf toppen förutom hostan och igpr var vi en sväng på hageby centrum där jag köpte lite clips-örhängen, jag har ju någon konstigt så jag inte kan använda örhängen för mina öron svullnar upp och massa så nu får jag prova med clips örhängen, hittade 4 par på glitter och fick även en scarf på köpet när man köpte för 300 eller mer !

här är ett par av dom som jag hittade på google


ikväll kommer kanske clara hit och sover och vi ska käka finmiddag med mina förra grannar, josse skulle igentligen men hon är lite konstig och hon ''vill inte äta fin middag o de där'' ....? men hoppas att clara kan för saknar henne massa! aja men nu ska jag väl kanske göra mig iordning lite och så får vi väl se vad jag gör av dagen!

Puss!


..

Blev inget igår,jag somnade ! haha  så här kommer nu min lilla önskelista till när jag fyller 15 !


Nr 1 :


(rosa såklart)
kommer dock inte få någon för att mina päron tycker att det är för dyrt.. -.-

nr 2:
färga håret denna färg och sätta in löshår med tejp.on




nr 3:
pengar!



feeling better!

Hejsan alla , mår bättre nu, hade lite feber förut med den är nu borta, skönt!
varför ja inte uppdaterat idag var för att jag vaknade 20 i 2 :) har städat mitt rum som man nyss inte såg golvet i ;)
tänkte lägga upp lite tips på outfit då jag själv inte har haft någon ''outfit'' denna vekan, förutom mjukis och en t-shirt :) får se hur det blir i helge, ska väl va med josse om jag är frisk eftersom hon åker på tisdag! :(

har förressten planerat min önskelista lite som jag tänkte lägg upp här, är ju faktist bara

dagar kvar tills jag fyller 15!

Fortfarande...

Är så hemst ledsen för den dåliga uppdateringen och har fått kommentarer om att jag ska blogga mer men jag har verkligen inte lust nu när jag är sjuk. idag drog jag mig iallafall till skolan, skulle inte gjort de då kg har världens hosta och min röst låter helt cp och hes :( jobbade på bra och åkte sedan hem till josse där vi åt först lite pannkakor och sen lövbiff med bearnaisesås och pomme :D men ska försöka uppdatera lire bättre nu dom kommande dagarna eftersom jag nu är feberfriboch inte tvingad att lugga i sängen, men jag får inte gå ut eller till skolan, så det blir lite segt med allt och inte mycket bilder heller menmen, säger återigen förlåt för uppdateringen! Lovar en gång till att det blir som vanligt så fort jag är frisk! Men ny ska jag sova, PUSS!

Fortfarande sjuk :(

Godmorgon igen, vaknade precis med feber och bröstsmärtor, fattar inte vad det är ? Och självklart det gamla vanliga, ont i halsen och huvudet och hosta.. -.- nu ska jag försöka ta mig upp och så hörs vi senare!

- stars shining so bright

ligeer i min säng och hostar och dör av huvudvärken. är trött på att vara sjuk nu och jag vill faktist till skolan imorn !
vi har först spanska, då jag måste göra mitt spanskaförhör som jag skulle gjort i torsdags, i fredags missade jag ocks att lämna in uppgift och narkotika, så måste verkligen blir frisk för kan inte missa mer! och på tisdag har jag alkohol-prov!
efter spanskan imorn är det håltimma och sedan teknik som är askul då vi bygger broar SOM JAG SJÄLVKLART MISSAR .. sen är det lunch och idrott, och jag missar allt.. + att jag saknar alla i skolan :( men hoppas att jag är frisk tills på tisdag :) när jag är frisk så blir uppdateringen som vanligt igen, dvs minst 3 inlägg per dag !

men nu ska jag återigen försöka sova bort mitt onda huvud, febern, hostan och det onda i halsen!

Puss

Förlåt..

Förlåt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna men har ju vart väldigt sjuk och är det fortfarande, och har mest sovit för att allt ska gå över men de funkar ju inte, men ska bli bättre jag lovar!

god morgon.. eller?

nae, här är det defenetivt ingen god morgon, snarare skit morgon, vaknade vid 6 imorse igen med 39,3 graders feber skulle gå upp och ta ett glas vatten och när jag står och fyller vatten i mitt glas så börjar jag få massa stora svarta fläckar i ögonen och så är allt svart och det känns som jag måste spy så jag lade mig ner på golvet för att få bort dom obehagliga svarta fläckarna och sprang sedan till toan, hosat massor och har jätte onte i huvudet fortfarande, med nu är febern borta igen? den kommer och går hela tiden, någon som vet varför?
josse åkte iaf hem nu  och jag ligger och knarkar, alvedon, novalucol(magtabletter) och hostmedecin ♥

Älskar att vara sjuk och känna mig superfräsh!


godmorgon!

Vaknade för ca en timma sedan av att min käraste mormor kommer in och väcker mig och har med sig en stor marabou mjölkchoklad, vaniljglass, cola och alvedon !♥
så jag fick 2 alvedon och käkade glass och choklad vips så var febern borta!
hade ju en helvetesnatt, vaknade klockan 6 imorse av att jag svettades och frös så in i helvete och så tog jag tempen och då hade jag 39,2 - alltså, jag mådde rent ut sagt SKIT, hade dyngont i huvudet också, lixom så fort jag bara vände huvudet åt ett håll så högg det till i hela huvudet, och jag har hostat så himla mycket nu att jag har fått jätteont i halsen av det också så varje gång jag hostar nu så känns det som om någon skär i min hals, gör så jävla ont!

hur mår ni då? finns det någon mer än jag som mår skit?


JOSSE GISSA RÄTT

Konstigt, för det är ju inte bara henne jag ska åka med isf ..

länk till hennes blogg : http://josssii.webblogg.se/



godnatt!

febern har sjunkit från 39 till 37.8 vilket är super!
känns inte som de för jag mår fortfarande SKIT DÅLIGT .. tror inte att det blir någon skola imorn heller, hoppas att jag mår bättre imorn!:)

men nu ska iallafall jag sova, ha det så bra och bli inte sjuka, tro mig, det vill ni inte -.-

Rösta!

webvoter-omröstning
vad vill du se mer av i bloggen?

Dagens outfit
hiss&diss
hästar
mer egobilder
naturbilder
tips på outfit
tävlingar
videoinlägg

Se resultat

ajajaj

Har jätteont i huvudet och hostar så in i helvete, har aldrig haft såhär ont i huvudet förut..
Pratade med mikaela nyss och hon sa att den sjukt snygga skinnvästen finns på monki för bara 100 kr i kalmar! så imorn köper hon den åt mig om den finns kvar, HOPPAS !!


hade tråk..


Visar lite steg i hur jag gjorde, tog ca 4 timmar, och jag har inte bara smetat ut på orginalbilden som alla kommer tro -.- har gjort allt själv i photoshop




men är inte helt nöjd, finns mycket fel osv men har inte ritat ngt sånthärnt i photoshop påca ett halvår

Hiss & Diss




Jag hissar :

  • Monkis otroliga rea!
  • Soliga vädret!
  • omtänksamma vänner!
  • bra bloggar!


Jag Dissar:


  • att vara sjuk
  • dåliga lärare
  • halt ute
  • dålig kvalite på skor
  • dryga vänner
  • dålig uppdatering på bloggar
  • kessie är sjuk ...




Oj, blev visst lite fler dissar än hissar :o

mums!

när man är sjuk och har ont i huvudet så är det döögott med ett stort glas smoothie!
jag använde Icas färdiga smoothiepåsar och tillsatte vaniljyougurt och krossad is, funkar bra men det godaste är ju att ha färska hallon, jordgubbar och banan!


Sjuk... Vaknade för ca en halvtimma sedan ...

img_5178 (MMS)

Sjuk... Vaknade för ca en halvtimma sedan och insåg att jag hade börjat för 10 minuter sedan, så skulle gå upp och fixa mig men så börjar allt snurra och känns som jag ska spy, har feber också och har dyngont i huvudet :( hatar att vara sjuk! Och jag som har spanska förhör idag jag som har pluggat masa till de, OCH KAG MISSAR ISVAK, när jag väl bestämt mig för att jag ska så blir jag sjuk.. Typiskt, aja kommer senare med lite hissar och dissar !  Ha det bra så länge, PUSS


Testar om det funkar att lägga in bilder i...

img_1805 (MMS)

Testar om det funkar att lägga in bilder i bloggen från min iphone ;)


nytt ..

även fast jag nyss har ändrat min design och allt så har jag blivit erbjuden en helt ny hemsida med fixad header och bakgrund och allt ! ska fota någon dag i studio och flrsöka få till ett bra kort och får väl se vad som händer..
Justfan! pratade ju lite om att jag och josse akanske skulle vara borta i 3 veckor i sommar, kan ni gissa vad det är?...  gissar du rätt så länkar jag din blogg!

ledtråd..


vad kan det vara? ..

Bloggrape av Elias



RANDOM

home again!

Tjeenare !
kom precis hem från josse, där vi bakade äckliga mockarutor, menmen, josse va tråkig och sur och dryg och jag fick damp på henne och var nära på att kasta hennes data i golvet.. hehe hatar när hon blir dryg och sur osvosv, då hatar jag henne vill bara slå sönder henne, eller iallafall hennes saker.HEHEHHEHE


BAI

GÅ IN


Skolan ((:

Tjulelu, sitter i skolan och har precis gjort mitt amerikanska och franska revolutionen prov verkade gå ganska OK, sitter också bredvid linn som sjunger till radion, random . Bella sitter också och sjunger av ingen anledning alls, går nu ner till cafeterian och ska va lite onyttig! Juste! Har fått exem över hela armarna och magen vet inte vad det är men tror att jag är allergisk mot morrötter:( Cya later

god kväll ;)

Ligger här i sängen med en sovandes josse vid min sida, en hund som snarkar på golvet bredvid mig och en hund som ligger på mina fötter !(Y) idag var dagen ganske bra,pkte till josse efter skolan och pluggade inför provet imorn, och pratade även om en sak vi kanske ska göra i sommar där vi blir borta i 3 veckor... pterkommer när jag vet mer :D
badade badkar här och hade ansiktsmask och vaxa benen, josse typ skrek och för mig kändes de knappt !:D
Ska ju dock sova nu då vi börjar 8 med prov imorn, eller ska läsa lite om den amerikanska revolutionen nu på wikipedia så jag kanske kan någonting imorn iallafall :(

Godnatt!



Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade vid 10 imorse och käka en nyttig skål med special K flingor med red berries i, gick sedan upp och fixade mig och gick sen till bussen, och typiskt mig så missar jag den med 10 sek så jag fick gå bort till Ica, där fick jag vänta på 116 i ca 10 min och nu har jag precis gått av och ska försöka hinna med 3an som står framför mig, så nu måste jag springa, hejdå!

Muums!

God och nyttig, Perfekt!

RSS 2.0